Kirjaudu

Jäseneksi

Jäseneksi

Linkki MTTL-J:n jäseneksi liittymiseen ja ohjeet löytyy oheisesta liity jäseneksi kuvakkeesta. Sähköinen ilmoittautuminen on myös toiminnassa. Tästä suoraan sähköiseen liittymislomakkeeseen.

Uudelle jäsenelle tutustumispaketti tulee noin kuukauden kuluessa jäseneksi hyväksymisen jälkeen.

Vähän myöhemmin tulee jäsenkortti. Uudella jäsenellä on kuitenkin heti hyväksymisen jälkeen mahdollista käyttää lähes kaikkia jäsenetuja.

Jäsenmaksu MTTL-J jäsen

Jäsenmaksu 1.6.2022 alkaen on 0,8 % brutosta, max. 32 euroa per kuukausi. Jäsenen tulee itse tarkistaa ainakin kerran vuodessa että jäsenmaksu on oikein peritty. Eläkeläisten jäsenmaksu vuonna 2022 on alle 70 vuotiailta 108 euroa/vuosi sekä yli 70 vuotiailta 72 euroa/vuosi.

Itsemaksavien jäsenien on suoritettava jäsenmaksu joko kuukausittain viimeistään 25. pv tai kolmen kuukauden jaksoissa, jolloin eräpäivät ovat maaliskuun, kesäkuun, syyskuun ja joulukuun viimeinen päivä.

Jäsenen työttömyyskassa on oletusarvoisesti AARIA työttömyyskassa.

Jäsenmaksu TEK ja MTTL-J yhteisjäsen

Voit halutessasi liittyä myös TEK:n ja MTTL-J yhteisjäseneksi. Jäsenmaksusi koostuu tällöin TEK:lle maksettavasta sekä MTTL-J:lle maksettavasta jäsenmaksuosasta. Yhteisjäsenyydellä saat sekä TEK jäsenedut että SEAL ry:n edunvalvonnan. Yhteisjäsenen työttömyyskassa on oletusarvoisesti TEK:n työttömyyskassa.

MTTL-J:n jäsenmaksuosuus TEK yhteisjäsenyydessä on 19 euroa per kuukausi. Tällä summalla saat kaikki MTTL-J:n sekä SEAL:n tarjoamat palvelut.

Ohjeet yhteisjäsenyyden hakemiseksi

  1. Liity TEKin täysjäseneksi ja ilmoita TEKin jäsenpalveluun, että olet SEAL-TEK -yhteisjäsen <jasenpalvelu@tek.fi>

  2. Liity MTTL-J:n jäseneksi ylläolevasta linkistä ja valitse hakulomakkeessa jäsenyyden tyypiksi yhteisjäsen MTTL-J - TEK

Mikäli olet jo MTTL-J:n jäsen yhteisjäsenyyden hakuohjeet löytyvät tästä linkistä (vaatii kirjautumisen)

Jäsenmaksu AKAVA ja MTTL-J yhteisjäsen

Voit halutessasi liittyä myös muiden AKAVAlaisten yhdistysten ja MTTL-J yhteisjäseneksi. Jäsenmaksusi koostuu tällöin AKAVAlaiselle yhdistykselle maksettavasta sekä MTTL-J:lle maksettavasta osasta. Yhteisjäsenyydellä saat AKAVAlaisen yhdistyksesi jäsenedut sekä SEAL ry:n edunvalvonnan. Yhteisjäsenen työttömyyskassa on oletusarvoisesti AKAVAlaisen yhdistyksen käyttämä työttömyyskassa.

MTTL-J:n jäsenmaksuosuus AKAVAlaisen yhdistyksen yhteisjäsenyydessä on 22,5 euroa per kuukausi. Jäsenmaksulla saat kaikki MTTL-J:n sekä SEAL:n tarjoamat palvelut.

Ohjeet yhteisjäsenyyden hakemiseksi

  1. Liity AKALAlaisen yhdistyksen täysjäseneksi ja ilmoita yhdistyksesi jäsenpalveluun, että olet SEAL-TEK -yhteisjäsen

  2. Liity MTTL-J:n jäseneksi ylläolevasta linkistä ja valitse hakulomakkeessa jäsenyyden tyypiksi yhteisjäsen MTTL-J - AKAVA muut

Mikäli olet jo MTTL-J:n jäsen yhteisjäsenyyden hakuohjeet löytyvät tästä linkistä (vaatii kirjautumisen)

MTTL-J ry

Osoite:

MTTL-J ry

co/Katja Tunkara

Liinakatu 14

41160 Tikkakoski

                                                    S-postiosoitteet:

                                                    Puheenjohtaja

                                                    Jäsensihteeri

                                                    Lapinmaja vastaava

                                                    Verkkosivujen ylläpito