Kirjaudu

Mökin varausohjeet

VARAUSMENETTELY

Vapaana olevat ajankohdat näkyvät varauskalenterissa.

Varaukset tehdään suoraan varauskalenteriin.

 • Kirjaudu varauskalenteriin

 • Maalaa kalenterista hiiren vasenta napia painaen haluamasi vuokra-aika
  (viimeinen päivä ei tule varattessa kalenteriin näkyviin, koska uusi varaus voidaan aloitta ko. päivänä klo 16.00 alkaen)

 • Täytä avautuvan tietolomakkeen kentät

 • Paina lähetä-nappia

 • Lähetä tekemästäsi varauksesta ilmoitus sähköpostilla osoitteeseen varaukset(at)mttl-j-levi.fi.
  Sähköpostiviestin otsikkoon laittakaa Mökin varauspyyntö viikolle xx.
  Kopioikaa alla oleva teksti sähköpostin viestikenttää ja täydentäkää siihen omat tietonne.

  • Haluttu vuokraus ajankohdan päivämäärä (pv-pv.kk.v):

  • Jäsenen nimi:

  • Hakemasi viikon järjestys hakiessasi useampaa sesonki viikkoa arvonnassa:

  (Sähköpostiviestillä todennetaan varauskalenterin toimintaa käyttööotto vaiheessa)

  Varaajalle ilmoitetaan varauksen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen, onko varaus hyväksytty.

Sesonkiviikot

Sesonkiviikkojen 52, (53) ja 1 sekä 8-18 eli joulun, uudenvuodenajan sekä hiihtosesongin varauspyynnöt on tehtävä viimeistään syyskuun loppuun mennessä.

Edellä mainittuihin ajankohtiin (viikot 52, (53), 1 sekä 8-18) kohdistuvat varauspyynnöt käsitellään arpajaismenettelyn mukaisesti. Käyttövuoron saamisessa on etusijalla hakija, joka on vähiten käyttänyt lomahuoneiston sesonkiajan varauksia. Mikäli käyttömäärien suhteen hakijat ovat tasavertaisia, käytetään jakoperusteena arpaa.

Arvonnan jälkeen kutakin sesonkiviikkoa hakenutta henkilöä informoidaan henkilökohtaisella sähköpostilla siitä onko arpa suosinut vai ei.

Sesonkiaikainen aikaisempi käyttö otetaan arvonnassa huomioon riippumatta siitä onko käyttövuoro saatu arpajaisten tai muuten vapaaksi jääneen vuoron "nopein-käsi-voittaa" jälkivarauksena. Yhdistyksen valtuuttama vastuuhenkilö tai varaustiimi suorittaa arvonnan ja päättää varauksista. Vastuuhenkilö ilmoittaa vuoron saaneelle lomahuoneiston varauksesta sekä käyttömaksun maksamisesta.

Mikäli vuoroja jää hakematta, annetaan vapaaksi jääneet vuorot myöhemmin pyyntöjärjestyksessä. Myös eläkeläisjäsenet voivat esittää varauspyyntöjä mutta sesonkiviikkojen osalta etusijalla ovat varsinaiset jäsenet. Kertaalleen myönnettyä vuoroa ei kuitenkaan peruta vaikka samaan ajankohtaan kohdistuisi myöhemmin ei-eläkeläisen varauspyyntö.

Sesonkiviikkoja koskevaan varauspyyntöön voit sisällyttää korkeintaan kolme vaihtoehtoista viikkoa ja niitä käsitellään kunkin viikon kohdalla itsenäisenä hakemuksena. Jokaisesta viikosta on tehtävä oma hakemus.

Lisäksi johtokunta tulee pidättämään itselleen oikeuden varata ennen arpajaismenettelyä Lapinmajan käyttövuoroja yleishyödylliseen tarkoitukseen, silloin kun sillä kyetään edistämään yhdistyksen toimintaa. Kyseinen erillisvaraus julkaistaan varauskalenterissa hyvissä ajoin ennen kyseisen varausjakson päättymistä.

Sesongin ulkopuolella

Muiden viikkojen tai ajanjaksojen varauspyynnöt (=ei arvontaa) tehdään suoraan varauskalenteriin aikaisintaan 12 kk ennen aiottua vierailua.

Tiettyyn arvontamenettelyn ulkopuoliseen ajankohtaan kohdistuvat varaukset hyväksytään saapumisjärjestyksessä ja tarkasteluperusteena tässä käytetään kalenteriin tehtyä varausmerkintää.

MÖKIN VUOKRAN MAKSAMINEN

ENNAKKOMAKSU 50 €, JOTA EI PALAUTETA, ON MAKSETTAVA 30 VRK HYVÄKSYTYN VARAUSVAHVISTUSILMOITUKSEN LÄHETYSPÄIVÄSTÄ.

Loppuosa vuokrasta on maksettava kaksi (2) kuukautta ennen varattua ajanjaksoa. Mikäli vuokraa tai varausmaksua ei ole maksettu em. ajankohtiin mennessä, vastuuhenkilöllä on oikeus asettaa mökki uudestaan vapaaksi.

MAKSUN SAAJA: MTTL-J ry

TILINUMERO: FI24 8000 1300 1355 64

VIESTIKENTTÄ: Vuokraajan nimi ja viikko sekä selkokielinen varauksen kesto esimerkiksi vko 16 (12.-19.4.2014)

Huom!

Liinavaatteet kuten lakanat, tyynyliinat ja pyyhkeet eivät sisälly vuokrahintaan. Myöskään wc- ja talouspaperit eivätkä pefletit sisälly hintaan.

Loppusiivous normaaliasumisen jäljiltä kuuluu vuokrahintaan.

AVAIMEN NOUTO JA LUOVUTUS

Mökin varaus alkaa lauantaisin klo 16.00 ja päättyy klo 10.00 lähtöpäivänä. Soita ja sovi avainten nouto ennakkoon viimeistään kaksi päivää ennen tuloasi numerosta 010 281 1190 Levin lomamökkien huoltopalvelut Oy tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@llhp.fi.

Avaimet luovutetaan lähdettäessä sekä noudetaan saapuessa Levin lomamökkien huoltopalvelut Oy:n toimistosta osoitteesta: Leviraitti 7, 99130 SIRKKA

PERUUTUS

Peruutus on tehtävä 30 vuorokautta aikaisemmin. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin, eikä lomahuoneistoa saada uudelleen vuokrattua, peritään varaajalta 50 % vuokrasta. Sairauden tai muun inhimillisen syyn vuoksi tulevat peruutukset vastuuhenkilö käsittelee tapauskohtaisesti.

Peruutus tehdään sähköpostilla vastuuhenkilölle samaan osoitteeseen, johon lähetit ilmoituksen varauksestasi.

VAKUUTUS

Yhdistys on ottanut kiinteistöön täysarvovakuutuksen sisältäen irtaimiston.

MTTL-J ry

Osoite:

MTTL-J ry

co/Katja Tunkara

Liinakatu 14

41160 Tikkakoski

                                                    S-postiosoitteet:

                                                    Puheenjohtaja

                                                    Jäsensihteeri

                                                    Lapinmaja vastaava

                                                    Verkkosivujen ylläpito